Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 1. december 2021, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Sted Sanderumvej 129, 5250 Odense SV

Det glemte Anatolien.

Grundet særlige omstændigheder bliver dette foredrag afholdt d. 1. december og ikke som tidligere annonceret d. 24. november.

Foredrag ved Peer Faurskov. Vi skal høre om og se billeder fra den tidlige kristendom.
I Bibelen i Apostlenes gerninger kan vi læse om de første kristne og ligeså i Pauli breve.  Tiden var fuld af handel og rejser, og man kom langt omkring uden fly og bil.

Kristendommen spredte sig og etablerede sig, og endnu kan vi se kirker og monumenter fra den tid. Byen Efesos i Tyrkiet er et godt eksempel, men også nogle af de første tidlige kirker i Georgien.

I dette billedforedrag kommer vi langt omkring i en spændende tid, som har sat sine spor langt ind i vor tid.
Brød og kaffe 25 kr.