Dato Mandag d. 6. juni 2022, Kl. 11:00 til kl. 12:00
Sted Dyrup Kirke
Ved sognepræst John Pretzmark Ramskov

2. pinsedag: mandag d. 6. juni Fælles gudstjeneste i Dyrup Kirke kl. 11.00

Vi har tidligere haft fælles gudstjeneste i Bellinge Kirke 2. pinsedag, med deltagelse af mange sogne og menighedsråd. Denne tradition må desværre ophøre.

Derfor vil vi gerne fra Sanderum og Dyrups menighedsråd som noget nyt lave en fælles gudstjeneste 2. pinsedag klokken 11.00

Dyrup Menighedsråd inviterer efter gudstjenesten på Kaffe, Kage og Cava og vi håber at se rigtig mange, så vi på den måde kan etablere en ny fælles tradition hen over en sognegrænse.

Fremover håber vi at kunne skiftes til at fejre gudstjenesten 2. Pinsedag mellem Sanderum og Dyrup Kirker, så det bliver Sanderum menighedsråd der inviterer til den fælles gudstjeneste næste år.

Læs dagens tekst ved at klikke på dette link: Søndagens tekst, klik her.