Dato Søndag d. 6. november 2022, Kl. 14:00 til kl. 15:00
Sted Sanderum Kirke, Sanderumvej 144, 5250 Odense SV
Ved sognepræst John Pretzmark Ramskov
Alle Helgens Gudstjeneste

Velkommen til gudstjeneste i Sanderum Kirke!
Læs søndagens tekst ved at klikke på dette link: Søndagens tekst, klik her.

Alle Helgens gudstjeneste i Sanderum Kirke
Alle Helgens søndag mindes vi dem, der er døde i det forgange år siden sidste Alle Helgen.

Mange mennesker tager denne dag på kirkegården for at tænde et lys eller lægge en blomst på et gravsted. Der vil i den forbindelse være mulighed for at gå ind i Sanderum Kirke og høre stille musik i tidsrummet fra kl. 13.30 – 14.00. Organist James David Lund vil spille smuk, dæmpet musik, der giver plads til eftertænksomhed og fordybelse.

Kl. 14.00 afholdes andagt, hvor vi ved navneoplæsning vil mindes de, der siden sidste Alle Helgen er begravet eller bisat fra Sanderum Kirke eller Kirkegårdskapellet, hvor en præst fra Sanderum har medvirket. Navne læses op på de der var medlemmer af folkekirken. Andagten forestås af sognepræst John Pretzmark Ramskov.

Kirkebil kan bestilles på kirkekontoret, tlf. 66 17 30 31, senest fredag den 4. november kl. 12.00.