Dato Tirsdag d. 30. august 2022, Kl. 09:00 til kl. 16:30

Sogneudflugt

Tirsdag d. 30. august kl. 09.00 til kl. 16.30.

I år går Sanderum Kirkes sogneudflugt til vand og bakker ved Fåborg. Vi kører med bus, som afgår kl. 09.00 fra parkeringspladsen ved sognegården. Vi skal først besøge Keld Moseholm – ham der laver skulpturerne af de små tykke mænd og damer, som man kan se rundt om i bybilledet i Odense. Derefter tager vi til Konnerup Chokoladefabrik i Vester Åby, hvor der er smagsprøve og mulighed for at handle.

Frokosten indtages på Fåborg Fjord, hvor vi får en frokostplanke. Derefter kører vi til Brahetrolleborg menighedshus, hvor vi drikker kaffe og får flødeboller fra Konnerup Chokolade. Vi afslutter med andagt over en af Keld Moseholms figurer i Brahetrolleborg Kirke.

Pris 355 kr., som betales kontant i bussen.

Tilmelding via denne formular: https://forms.churchdesk.com/f...

Sognepræst Susanne Holst