Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Litteraturkreds

DEC
01

Litteraturkreds


Dato Torsdag d. 1. december 2022, kl. 19:00
Sted Sanderum Kirke, Sanderumvej 129, 5250 Odense SV
Litteraturkreds

Kunne du tænke dig at dele dine læseoplevelser med andre, så kom og vær med i Sanderum Sognegårds litteraturkreds. 

Litteraturkredsen er ledet af sognepræst Susanne Holst.

Temaet for sæsonens bøger er livet og døden. Alle romanerne kredser på forskellig vis om disse to vigtige emner. Dette at finde mening i sit liv. Hvad er det, som betyder noget? Hvordan finder man et mål? På én gang rummer livet stor skønhed og glæde, men også vanskeligheder, som kan være svære at placere og leve med. Den største udfordring i vores liv er at forsone sig med døden. Det, at livet har en slutning og at dem vi holder af kan mistes og at vi selv skal dø. Selvom emnet er dybt, ligger der store læseoplevelser i de valgte romaner og de vil ikke efterlade os uberørte. Jeg håber, at vi må få nogle gode samtaler og berige hinanden med vores tanker. 

Litteraturkredsen indledes hver gang med et kort oplæg. Derefter samtale og drøftelse af aftenens bog og tema.

Her i folderen vil I kunne læse om de enkelte bøger. Alle bøger kan købes over nettet eller i boghandel. Der er selvfølgelig også mulighed for at låne på biblioteket. 

Det koster 35 kr. pr. gang for ost og rødvin. Vi slutter af med at spise sammen den sidste gang. Pris 50kr. 

Af hensyn til traktementet vil vi gerne have en tilmelding enten til hele sæsonen eller til de enkelte arrangementer.

Tilmelding senest en uge før arrangementet enten til kirkekontoret tlf. 66173031  eller mail shho@km.dk

Torsdag d. 1. december læser vi "Ulvene fra evighedens skov" af Karl Ove Knausgård.
Historien begynder i 1986, hvor drengen Syvert netop har overstået sin militærtjeneste. Han flytter hjem til sin mor og lillebror. Herfra lever han et ungdomsliv med venner samtidig med at han søger job og prøver at finde en kæreste.
Fortællingen er om hverdagens trummerum, men også om det uforudsigelige, som kommer os i møde. Her i form af en opdagelse Syvert gør i garagen af nogle kærestebreve fra en russisk kvinde. Brevene er stilet til Syverts far, som nu er død.
Det sætter en del i gang, både i samtale mellem mor og søn, men også i opdagelsen af en halvsøster, som bor i Moskva. Hun og hendes familie bliver romanens andet omdrejningspunkt og tilsammen bliver det en fortælling om livet og døden og de overvejelser, der er at gøre.