Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Åbent Hus: Drageløberen - en fortælling om skyld og soning.

FEB
15

Åbent Hus: Drageløberen - en fortælling om skyld og soning.


Dato Onsdag d. 15. februar 2023, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Sted Sanderum Kirke, Sanderumvej 129, 5250 Odense SV
Åbent Hus: Drageløberen - en fortælling om skyld og soning.

Drageløberen -en fortælling om skyld og soning.
Foredrag ved Ellen Skov Birk

Khaled Hosseinis gribende og medrivende bog om to drenges fælles opvækst trods standsforskelle i Afghanistan, et land med store sociale og religiøse omvæltninger. Drageturneringen i 1975 bliver en skelsættende begivenhed med vidtrækkende konsekvenser for deres fremtidige liv.

Den voksne fortæller, Amir, erkender, at fortiden kan man ikke begrave, den graver altid sig selv op igen. Det store spørgsmål er om man kan gøre en uret god igen? En fortælling fra et muslimsk land, der handler om misundelse, skyld, soning, som også er kendte kristne begreber.

Ellen Skov Birk fortæller med en baggrund som høj-, privat- og folkeskolelærer og cand. pæd. i dansk for børn i skole og kirke. Desuden fortælles for voksne på daghøjskoler, til sognemøder og i pensionistforeninger og på fortællefestivals.
Er medlem af Ry Fortællekreds og Vestjyllands Fortællere - har været på flere fortællekurser. Fortællingerne giver et unikt samspil med tilhørerne og mulighed for indlevelse i andre kulturer og livsvilkår med glæder, sorger, magi og humor.