• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 24. august 2019, Kl. 10:00 til kl. 16:00

SANDERUM KIRKES DAG

Lørdag d. 24. august 2019, Kl. 10:00 til kl. 16:00

Sanderum Kirkes dag er et nyt initiativ, som vi håber kan blive en årligt tilbagevendende begivenhed. Hele dagen bliver fyldt med aktiviteter både i Sognegården, i Kirken og på Kirkegården og vil være for alle sognets beboere.

Musikalske indslag kommer til at spille en vigtig rolle i løbet af dagen. Ved to andagter i kirken medvirker børnekoret, der vil der være kor-koncert og festlig afslutningskoncert ved Sognegården.

Vi sørger for boder, hvor der kan købes mad, kage og drikke hele dagen igennem – og det hele kan nydes ved hyggelige borde i og omkring sognegården.

Spejderne vil være i gang med bål, snobrød og råbåndsknob hele dagen – og alle kan komme og være med.

På Sanderum Kirkegård vil vi fortælle om, hvordan man passer på skaberværket. Vi skal have lavet insekthoteller til kirkegården, så vi kan være med til at fremme biodiversiteten og skabe mere liv. Vi vil gerne være en grøn kirke, så vi forsøger at gøre noget for naturen og miljøet som ikke koster en formue og samtidig er det noget alle kan lære at kopiere i deres egen have.

I samarbejde med Lokalhistorisk Forening vil der blive arrangeret en lille udstilling om Sanderums historie, og vi vil lave en aktivitet, hvor vi vil opfordre alle til at bidrage med erindringer om Sanderums nyere historie.

Dagen slutter med en festlig koncert på gårdspladsen ved sognegården. Her medvirker fynske sangere, som vil give et brag af en koncert, fyldt med kendte toner fra operaer, operetter og musicals. De fire fynske sangere er: Lise Bech Bendix, Kristine Becker Lund, Kristine Eiler Ernst og David Kragh Danving. De akkompagneres af Kamilla Sørensen på klaver.  Mød op til Sanderum Kirkes koncert under åben himmel.

Program:

Kl. 10.00 – 10.25: Andagt i kirken ved Susanne Holst og sanger Julian Dante

Kl. 10.30: Lokalhistorisk forening åbner deres udstilling i sognegården

Kl. 10.30 – 11.00: Musikalsk legestue i Sognegården for de 2-5 årige
Spejderne starter deres aktiviteter op: snobrød, råbåndsknob mv.

Kl. 11.00-13.00: Kirkens Bagedyst i Sognegårdens køkken, ved sognepræst Susanne. Bagedysten er mest for de større børn – og der vil være kåring af dagens flotteste kage!

Kl. 11.00 – 13.00: ”Præstens Hjørne” på gårdspladsen ved sognegården. Test din viden om kirke og bibelhistorie. Tag på quiz-løb i kirken og scan QR-koder. Hør bibelhistorier. Mal på sten, skriv en ikon og sæt en bøn op på vores bønnetræ.

Kl. 12.00-14.00: Lav insekthoteller på kirkegården, med kirkegårdsleder Kamille.

Kl. 13.00 – 13.30: Udendørs Kor-koncert, på scene på gårdspladsen ved sognegården.

Kl. 14.00 – 14.25: Andagt i kirken ved Pernille Svensen og sanger Anitta Soliz Nielsen

Kl. 14.45-15.00: Annonceringer fra scenen.

Kl. 15.00-16.00: Koncert på gårdspladsen ved Sognegården.  Mød op til Sanderum Kirkes koncert under åben himmel. (I tilfælde af regnvejr flyttes koncerten indenfor)

Sanderum Kirke og Sognegård