Lørdag d. 24. august 2019, Kl. 10:00 til kl. 16:00

Sanderum Kirkes dag er et nyt initiativ, som vi håber kan blive en årligt tilbagevendende begivenhed.

Vi er ikke færdige med planlægningen endnu; men vi vil gerne give et lille indblik i, hvad vi planlægger.

Der bliver aktiviteter for alle sognets beboere.

For børnene starter vi dagen med musikalsk legestue, og senere vil der blive arrangeret en bagedyst for de mindste.

På Sanderum Kirkegård vil vi fortælle om, hvordan man passer på skaberværket. Vi skal have lavet insekthoteller og fuglekasser til kirkegården, så vi kan være med til at fremme biodiversiteten og skabe mere liv. Vi vil gerne være en grøn kirke, så vi forsøger at gøre noget for naturen og miljøet som ikke koster en formue og samtidig er det noget alle kan lære at kopiere i deres egen have.

I samarbejde med Lokalhistorisk Forening vil der blive arrangeret en lille udstilling om Sanderums historie, og vi vil lave en aktivitet, hvor vi vil opfordre alle til at bidrage med erindringer om Sanderums nyere historie.

Musikalske indslag kommer til at spille en vigtig rolle i løbet af dagen – ved to andagter i kirken medvirker børnekoret og herudover vil der være en kor koncert ved Sognegården.

Dagen slutter med en festlig koncert på gårdspladsen ved sognegården. Her medvirker fynske sangere, som vil give et brag af en koncert, fyldt med kendte toner fra operaer, operetter og musicals.
De fire fynske sangere er: Lise Bech Bendix, Kristine Becker Lund, Kristine Eiler Ernst og David Kragh Danving. De akkompagneres af Kamilla Sørensen på klaver.

Tag en klapstol under armen, pak picnickurven og mød op til Sanderum Kirkes bud på en koncert under åben himmel.

Når dagen nærmer sig, vil vi indrykke annoncer i ugeavisen med et mere detaljeret program for dagen.

Bjarne Larsen, Menighedsrådsformand

Sanderum Kirke og Sognegård