Dato Søndag d. 1. november 2020, Kl. 13:30 til kl. 14:30
Ved sognepræst John Pretzmark Ramskov

Velkommen til gudstjeneste i Sanderum Kirke

Alle Helgen Gudstjeneste

Alle Helgens søndag mindes vi dem, der er døde i det forgange år siden sidste Alle Helgen.

Mange mennesker tager denne dag på kirkegården for at tænde et lys eller lægge en blomst på et gravsted. Der vil i den forbindelse være mulighed for at gå ind i Sanderum Kirke og høre stille musik i tidsrummet fra kl. 13.30 – 14.00. Eva Østergaard på fløjte og organist Kamilla Sørensen, vil spille smuk, dæmpet musik, der giver plads til eftertænksomhed og fordybelse.

Kl. 14.00 afholdes andagt, hvor vi ved navneoplæsning vil mindes de, der siden sidste Alle Helgen er begravet eller bisat fra Sanderum Kirke eller Kirkegårdskapellet, hvor en præst fra Sanderum har medvirket. Navne læses op på de der var medlemmer af folkekirken. Andagten forestås af sognepræst John Pretzmark Ramskov.

Kirkebil kan bestilles på kirkekontoret, tlf. 66 17 30 31, senest fredag den 30. oktober kl. 12.00.

Desværre er vi i følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger nødt til at begrænse hvor mange, der kan deltage i vores Alle Helgens gudstjeneste.

Vi kan være 100 mennesker i Sanderum Kirke denne dag og der vil ikke være fællessang af hensyn til smitterisikoen.

I bedes venligst tilmelde jer ved hjælp af nedenstående formular. Tænk gerne på at give plads til at så mange familier som muligt kan være repræsenteret.

Vi håber meget på jeres forståelse.