Åbent Hus i sognegården

NOV
18

Åbent Hus i sognegården


Dato Onsdag d. 18. november 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Sted Sanderumvej 129, 5250 Odense SV
Åbent Hus i sognegården

Titanic

Den 10. april 1912, altså for godt 100 år siden, sejlede Titanic fra Southampton ud på sin jomfrurejse mod New York med både fattige, håbefulde emigranter og nogle af datidens rigeste mennesker ombord.
Titanic var det største og mest luksuriøse skib, der nogensinde var blevet bygget, og var endda blevet erklæret synkefrit.

Blot fire dage senere, sent om aftenen, ramte Titanic et isbjerg og sank inden for 3 timer.
I løbet af disse knap 3 timer udspillede der sig adskillige dramaer ombord, og historien om denne nats begivenheder har levet videre siden og er blevet genfortalt i adskillige bøger og film.
I foredraget fortælles den virkelige historie bag nogle af myterne om Titanic.
Foredraget vil bl.a. omhandle mange af de personlige skæbner, datidens emigration til ”den nye verden”, den uskrevne regel om kvinder og børn først i redningsbådene, omverdenens reaktioner på katastrofen, fundet af vraget i 1985, danske relationer til katastrofen og Titanics rolle og betydning som myte og fortælling i dag.

Læs mere på: http://anders-henriksen.wix.co...

Det siger andre:
”Anders Henriksen tryllebandt en forsamling på godt og vel 80 tilhørere med en særdeles spændende og levende fortælling”

”Sjældent har vi haft en foredragsholder, der i den grad har en udstråling og begejstring for sit emne som Anders Henriksen har.”

”Anders fortalte levende og engageret om Titanic og ikke mindst de mennesker, hvis skæbner uløseligt blev en del af Titanic historien. Suppleret med et fantastisk billedmateriale og en fascinerende opbygning af foredraget førte Anders tilhørerne gennem en stæk følelsesmæssig og vidende fortælling om verdens mest berømte skib.”

”Anders Henriksen er en særdeles dygtig foredragsholder, der fra første til sidste minut formår at fastholde tilhørernes opmærksomhed. Foredraget med den ledsagende billedrigdom kan således varmt anbefales.”

”Der var musestille i lokalet, folk blev grebet af den måde Anders fortalte på -det var en fantastisk fremlægning af denne historiske begivenhed.”

”Et fantastisk spændende og gribende foredrag –fortalt så levende at vi kunne mærke at foredragsholderen virkelig brændte for det