Dåb

Ønsker I jeres barn døbt er I velkomne til at ringe til kirkens kontor på tlf: 66 17 30 31 og aftale nærmere.

Som udgangspunkt skal man have bopæl i Sanderum Sogn for at kunne få sit barn døbt i Sanderum Kirke.

Når dåbsdatoen er fastsat vil I modtage et brev fra kirkens kontor vedr. samtale med præsten og andre praktiske oplysninger.

Dåbslørdag:
Den første lørdag i udvalgte måneder holder vi lørdagsdåb, som er en særlig børne- og familevenlig dåbsgudstjeneste.
Ved denne gudstjeneste har forældre mulighed for at få deres barn døbt ved en gudstjeneste som vil være i "børnehøjde", da der ofte er mange børn med til dåb.
Gudstjenesten er åben for alle- også for de der blot har lyst til at komme i kirke på en anderledes måde.

2019:
Lørdag d. 2. marts kl. 10.30